Just Like you Walk sponsor Passaat Graphic & Web Design

IMG_2806

Op 9 juli 2016 organiseerde Fundashon Kontakto de 3de editie van de Just Like You Walk. Met de organisatie van de Walk werkt Fundashon Kontakto aan een aantal doelen. Het belangrijkste doel van de Walk is de acceptatie van de persoon met een verstandelijke beperking te vergroten. Onze clienten zijn “Just Like You personen” die graag een plek in de maatschappij willen, gezien en gewaardeerd willen worden. Fundashon Kontakto geeft hen de mogelijkheid iedere dag productief bezig te zijn en zelf deel te nemen aan het arbeidsproces. Een ander doel is de naamsbekendheid van Fundashon Kontakto te vergroten, wij hopen dat steeds meer bedrijven personenen met een beperking de mogelijk geven om werkervaring op te doen. Met deze Walk willen we in het bijzonder onze clienten, maar ook de Curacaosche bevolking stimuleren te bewegen. Tot slot wordt er met de Walk fondsen genereerd voor de activiteiten van Fundashon Kontakto.

In de organisatie van de Walk hebben we een goede partner gevonden in Passaat Graphic and Web Design. Nadat Passaat in 2013 het nieuwe logo voor Fundashon Kontakto heeft ontworpen is er een creatieve en duurzame band ontstaan tussen de organisaties. Passaat denkt mee over de mogelijkheden om Fundashon Kontakto nog beter on de aandacht te brengen.

De organisatie van de Walk is een hele klus. Na de eerste gesprekken over de tickets, flyers en andere benodigdheden voor de Walk heeft Passaat aangeboden het artwork voor dit jaar kosteloos te verzorgen. En het resultaat mag er weer zijn.  De aansprekende kleuren en uitnodigende layout maakte het voor medewerkers en clienten een feest te kaartjes op verschillende verkooppunten te gaan verkopen. En met succes. Ook dit jaar zijn alle 2000 kaartjes verkocht!