Ons team
Fundashon Kontakto beschikt over een energiek zorgteam welke bestaat uit groepsbegeleiders, maatschappelijk werkers, arbeidstherapeut en orthopedagoog. Tezamen geven zij vorm aan de Zorg, Vorming en Arbeidstraining die de zorgvragers van Fundashon Kontakto ontvangen. De groepsbegeleiders geven inhoud aan de dagelijkse activiteiten op de verschillende afdelingen. Zij worden ondersteund door maatschappelijk werk, arbeidstherapeut en orthopedagoog in de benadering van iedere individuele zorgvrager. Zo wordt er voor iedere zorgvrager een juiste balans gevonden waarin deze zich kan ontwikkelen.

Dit zorgteam wordt ondersteund door de manager interne organisatie, unitleider, chauffeurs en financieel medewerker. Achter de schermen zorgen de chauffeurs ervoor dat onze zorgvragers iedere dag op tijd kunnen starten. De unitleider coacht de groepsbegeleiders en ondersteunt hun in hun werkzaamheden. De directeur geeft leiding aan en bepaalt het kader waarin de organisatie haar plek in de samenleving heeft. De manager interne organisatie en de financieel administratief medewerker ondersteunen deze in het uitwerken van de voorwaarden en daadwerkelijke uitvoering, door zorgt te dragen voor een goed beheer van de organisatie.

Direct betrokken bij onze zorgvragers of in een ondersteunende functie, onze medewerkers voelen zich met elkaar verbonden door hun gedrevenheid onze zorgvragers te stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen. De medewerkers van Fundashon Kontakto werken op professionele manier met veel ruimte voor eigen initiatief. In iedere functie krijgen onze medewerkers de mogelijkheid tot ontwikkeling van eigen professioneel functioneren door initiatief te tonen op het eigen vakgebied en zo de zorgvragers, de organisatie en zichzelf verder te helpen.

Het Bestuur
FundashonKontakto heeft een bestuur. Dit bestuur draagt de eindverantwoording over het functioneren van de stichting. Maandelijks wordt het bestuur op de hoogte gehouden door de directeur over alle zaken die de organisatie aangaan.